Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fredagshustomtar!

Idag är det fredag! När jag vaknade tyckte jag mig höra något skrammel ute i köket? Misstänkte att det var hustomtarna som höll på så jag tog fram kameran och kikade vad de höll på med. Nu har de blivit riktigt flitiga! Inte helt fel att vakna och få hjälp med att brygga rykande hett kaffe! 

Annons
Välja bönor omsorgsfullt, mala bönor, lasta kaffet, och sen brygga! Händiga små rackare!
Nu ska jag packa ihop det sista, snart drar jag ner till Skövde för att köra första deltävlingen ur långloppscupen, Billingeracet! Hold your tumms
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.