Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fredag…på lördag?

Fredagsmyset utgick igår på grund av benvila. Istället hade ja kanonben idag och har precis avnjutit en högst älskvärd stund med min kära MIA. Otroligt vad lite vila kan göra för kropp och sinne:) Konstigt väder idag, när ja vakna var det dimma och ja tror temperaturen låg över nollan. Sen kom solen och då blev det kallt, så brukar det ju kunna vara, men nu snöar det lite. Tror sommaren är över;) Är lite sugen på att rulla något varv på Trollstigen också, se hur den känns nu när hela är krattad. Ha en trevlig lördag!

Annons
Svettigt:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.