Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fotoverkstad

Tänkte göra lite smygreklam för mig själv. Som många av er vet så har ja ett stort intresse för fotografering. Det är alltid kul att få sälja bilder eller att få de publicerade. Ja tänkte dela med mig av några bilder ja jobbat med till en kund…som av en händelse även är min Mor. Hon har en cateringfirma som heter Hyttnas catering och behövde lite bilder till sin hemsida www.hyttnascatering.se 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.