Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fotomässan

Dom säger att man inte bara kan träna hela tiden, ibland måste man ju även vårda sina andra intressen. Det gjorde jag idag. Åkte till Vallentuna och hämtade upp en god vän som jag delar många intressen med. Han gillar inte bara foto, han cyklar dessutom…och är Formel1 fanatiker. Att hans fru dessutom jobbar som chefsredaktör för tidningen Baka gör ju att det är rätt lätt att hitta något att snacka om. Jag fick en bok med en massa spännande recept, så nu har ja och göra i vinter!
Hur som helst så åkte vi in till Stockholm och spanade in fotomässan. Det fanns en hel del fina saker. Ha-djävulen i mig kom fram flera gånger men ja lyckades hålla tillbaka honom. Nikons nya Df, en kamera med i stort sett samma teknik som deras värsting D4 men i ett smidigare format med gammalt utseende var ju förjävla ball! Det enda jag köpte var en bok med tips för matfotografering, perfekt kombo med boken jag fick tidigare på dagen! haha.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.