Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Foto och smärta

Så kan man sammanfatta min påskafton… Har varit ute i det underbara vädret och levt livet. Cyklat i underbart väder och fotograferat, vad mer kan man önska sig? På eftermiddagen drog jag, Wengan och Axel ut och körde 30:sekundare…smärta! Nu har jag ett par bilder att gå igenom, ska bjuda på ett par lite senare. Nu är det middag som gäller!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.