Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fortsatt risig

Vaknar upp och mår jag bättre? Nja, inte överdrivet… Näsan är tjock som en sumobrottare, halsen gör ont och man känner sig allmänt låg. Kanske dags för att rosta förkylningen med lite intervaller, det gör säkert situationen bättre… Jag är glad att jag var stark nog att inte starta igår…undra hur jag hade mått då?! Här kommer en photoshopad bild. Så här bedrövligt sjuk och risig är jag inte…även om det känns lite så..

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.