Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fortsatt jobb, KM ikväll!

Idag var jag ute en sväng och fotograferade cykeln som jag testat för Cycling plus. Kanonväder! Hittade dessutom en dagsslända som fick agera fotomodell.Nu tänkte jag ut en sväng i det fina vädret och bara njuta av livet! Ikväll blir det KM i landsväg med Smack. Tänkte kombinera det med en finrunda och cykla dit och eventuellt hem.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.