Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Förstörd morgon?

Imorse när jag utförde min sedvanliga morgontoalett spelade himlen upp ett otroligt vackert skådespel för mina ögon. Klart att blå himmel är fint men moln är snäppet värre! Särskilt när man har ett visst intresse för foto! Det går fort där på morgonen, ena stunden står solen perfekt i förhållande till molnen (troligtvis tvärtom…) och plötsligt är det bara en soluppgång som vilken annan som helst. Med risk för att missa soluppgången, de fina kontrasterna…bla bla bla tog ja en bild med mobilen. Lite kul att se hur pass mycket redigering kan förstöra. Visst är det här en mäktig bild

Men något överdriven, HDR på riktigt då man gör flera exponeringar i all ära men det här ser ju inte bra ut…
Nja…riktigt så här såg det inte heller ut. En mäktigt och livlig bild men knappast fin.

Då känns det här lite mer lagom och mysigt…

Annons
Va tycker ni? 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.