Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första tävlingen för Corratec

Nu har vi kommit till vandrarhemmet. Det här var första gången ja tävlade i de nya kläderna och det kändes riktigt kul! Tävlingen gick bra, ja körde så hårt ja kunde, det var en riktigt kul bana med många roliga inslag så som, sandhinder, trappa, fin slalom mellan buskar, några backar och ett plank/stockhinder. Blev ordentligt trött och det blev ett grymt träningspass där ja hade grymt kul. Micke körde grymt bra och knep 2:a platsen! Grattis:) Nu laddar vi om, banan går på samma område men kommer se annorlunda ut.

Annons
Pallen i Prestige-klassen
Nedvarvning. 
Fina färger i Söderköping

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.