Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första svängen avverkad, med video

Halva dagen har passerat här nere och jag tänkte dela med mig av lite bilder från turen och på Apollos tokigt fina anläggning Playitas! Vi ville ha en liten mjukstart här nere, lite acklimatisering till solen. Cykelbränna i all ära men 3,5h fick bli lagom för förmiddagen! Hade med mig Garmin Virb XE kameran som var ihopkopplad med Garmin Vector – effektmätarpedalera och dessutom med pulsbandet. Rätt häftigt att se vad som händer när man gör en omkörning!

Man blir lite sugen att göra bomben i bassängen efter ett cykelpass i värmen…men det kanske inte är det primära syftet med en 50-meters bassäng… Istället fick jag avnjuta en god kopp kaffe, självklart har jag med mig en massa kaffeprylar, faktum är att jag i skrivande stund har en coldbrew som står till sig i kylskåpet.

Annons

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=t1TXNQkT-CU&w=560&h=315]Jesper_Andersson_IMG_2084 Jesper_Andersson_IMG_2071 Jesper_Andersson_IMG_2070 Jesper_Andersson_DSC_6192

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.