Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första långpasset på länge

Det var längesen men idag var det dags att att dra ut och köra lite lagom distans igen. Jag, Morgan och Allan från Smack drog iväg mot Hagaparken och Koppartälten på höstmysiga vägar. Väl framme skulle det stannas för fika. Jag ogillar egentligen att stanna på passen, det blir så kallt när svetten kommer ikapp. Trist att det var stängt och vi fick vända utan fikastopp, haha! Nu är det snart dags för formel 1 i Sotji! 

Annons
Kolla besvikelsen på farbröderna när det insåg att det var stängt…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.