Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första långa på länge

Har blivit en hel del jobbande på sistone så det var ett tag sedan jag hade tid att klämma in ett distanspass men idag var det dags. Blev en tur på fina och roliga stigar bort mot ängsjö, vidare mot Väsby och sedan hemåt. Skönt att vara ute och rulla i värmen! Hann till och med lite jobb, klippa gräsmattan och en lugn tur på eftermiddagen. Mycket liv ute i skogen, såg en gröngöling, höll på att krocka med två svalor som höll på med någon typ av livsfarlig flygövning samt två kopparormar/ödlor som också njöt av värmen!

image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.