Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första gången på väldigt länge!

Ja tänkte ju avslöja i det här inlägget vad det var för en pryl ja var iväg och köpte igår. Eller vad det är tror ja är rätt uppenbart…  Och tanken var att visa en bild på henne;) 

Istället kommer tre bilder från eftermiddagens rulla-lätt-sväng. Det är första gången på hela den här säsongen som jag cyklar med landsvägshjul!!! Sålde ju iväg allt vad smalhjulingar hette förra säsongen. Jag har ett par kolfiber hjul men med tub, nu har ja istället köpt enklast möjliga kantrådshjul. Lite smidigare när man punkar. Ja cyklar bara lugnt med den ändå så det spelar ingen större roll. Behöver ja köra snabbt får ja väl byta till tubhjulen den gången då;) 
Mina nya linser från xkross, BlueGreen! Kämpesnygga!
Ett exempel på för mycket färg i en bild…

Hej vad ja kör! Ekrarna pallar inte med;)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.