Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Ska börja med att meddela att uppkopplingarna här nere är högst bristfälliga. Försöker få upp lite bilder men det tycks bara funka via instagram i nuläget. Ni får kika in jeppman88 på instagram för bilder. Vi har kört första etappen idag, eller jag är ju mekaniker så jag har inte cyklat annat än i hotellkorridorerna. Har fått byta två hjul redan idag. Nu har vidkommit till ett nytt hotell och kineserna är som tokiga i oss svenskar! Aldrig varit med om något liknande!

 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.