Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första delen av Sunshine cup…

Wengelin tillbringar dagen i en sjukdomsdimma…

Idag var det dags för första etappen av Sunshine cup som stod på schemat. Banan vi körde var inte särskilt teknisk, några kurvor där man inte fick komma in med allt för hög hastighet men i övrigt var den inte nämnvärt svår. Den började med full spruta i trånga gränder följt av en kort men brant backe. Det planade ut ett tag för att sedan dra iväg uppåt igen på en hyfsat lång klättring. En kul utförslöpa, ännu en lång backe och sedan var det i stort sett nedför in i mål. Jag hade inga ben idag och kände mig rätt trött redan från början. Gjorde en på tok för kort uppvärmning och tiden blev pinsamt dålig. Men men. Jag är i tron om att kunna vinna men jag är snabbare än vad jag körde idag… Tog lite kort och Axel Lindh som körde grymt bra idag och lyckades ta en 23:e plats i det tokigt bra startfältet, hoppade in bakom min kamera och fick en bild på mig in action. Även om jag inte är så nöjd med min insats så tycker jag idag mest synd om Herr Wengelin som gått och blivit risig.

 Här kommer lite bilder Annie Söderberg från www.redrabbitracing.se tagit också!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.