Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första dagen, regn och lera…

Vår vistelse här nere på Cypern kunde börjat bättre. Tanken var att vi skulle köra en av point-to-point banorna idag…men riktigt så blev det inte. Vi for iväg till nummerlappsutdelningen och betalade första startavgifterna samt plockade ut våra startkuvert. Åkte upp till starten och hann väl ungefär 1 km innan himlen öppnade sig. Skapligt tråkigt. Vi vände tillbaka hem, tog det lite lugnt och stack senare ut mot Voroklini där sista tävlingen går. Än en gång hann vi inte särskilt långt innan regnet kom. Leran här nere är imponerande sticky och sätter säg verkligen överallt!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.