Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första dagen i Barcelona

Första dagen här nere i Barcelona börjar smått lida mot sitt slut. Det blev en hyfsat lång inledande tur här nere med över fem timmar till träningsdagboken. Det var varmt och skönt ett tag men sen drog det in lite kallare väder och man fick sätta på sig armvärmare och väst. Efter några timmars cykling stannade vi till och tog en kaffe i nån liten by innan vi rullade vidare på fina vägar. Fick till några fina klättringar också! Nu är det återhämtning och vila inför morgondagen! Kul sällskap, cykling och ett språk man inte förstår! Wünderbar!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.