Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första cykelturen avklarad

Och jag har inte bara fått cykla ifrån hungriga T-rex och velociraptorer på min tur genom djungelliknande miljö. Nej, jag har även tvingats spurta ner en och annan nyfiken hund. Kände mig lite smått trött, fullt normalt med en timmes sömn sedan igår morse. Hittills har jag haft lite svårt att hitta stigar men naturen är vacker som tusan och jag har stannat upp ett par gånger för att bara lyssna och fundera vilka fler dinosaurier det finns i dessa skogar? Rätt häftigt när det växer banan- och gummiträd vid sidan om vägen. Har också sett en ananasodling! Precis som om man vore i en annan världsdel…

Nu ska jag gå och testa bastun, hade tänkt kika Formel 1:en direktsänt men tror jag kikar på hela loppet sen efter middagen istället.
Hann precis inte få upp kameran innan T-rexen sprang bort på stigen… ska vara snabbare nästa gång!

Han pekar vart han senast såg Locknessodjuret

Annons
Sen fick jag stopp, det låg en kvist på stigen…

Värstingcykeln!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.