Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första Cykeldagen i Turkiet

Första cykeldagen här i Turkiet är snart över, cyklandet för dagen är i alla fall över. Det blev en tur upp mot en damm här i närheten samt lite utforskning av några fina grusvägar. På ett ställe slutade grusvägen i vad som såg ut att vara en “bottenlös” tunnel. Med en viss rädsla och nervositet rullade vi (Jag och Jimmy Boddan Bodin) in i tunneln med den ytterst starka dioden på mobilen som belysning. Utan att veta något om vart tunneln skulle ta vägen rullade vi i mörkret, men tillslut såg vi ljuset i slutet av tunneln och på andra sidan var det bara slut?! Varför bygga en sån tunnel? Vi stötte även på ett lite getter på vägen ned från berget, andra i bättre form än andra. Hittade även ett varv som imponerade mig, ett varv där det byggdes typ utflyktsbåtar. Båtar som såg ut som gamla piratskepp men med moderna skrov! Lite häftigt faktiskt! Efter cykelturen var jag och Jimmy ner och testade gymet, det blev 40 minuter bålstyrka och vi fyllde på varandras “övnings-bank” en del. Nu ska vi ner och tömma middagsbufffffen!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.