Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Först träna…sen återhämta!

Känner mig pigg nu och har börjat veva igång träningen ordentligt igen:) det blev distans igår, lite i hårdaste laget men jag lever ändå och har kunnat träna idag med, så glad är jag! Det blev så där fint väder på eftermiddagen som prognosen lovade, otroligt! Värmen är på g! När vinden försvinner finns värmen där och retas lite. Det här är farliga tider… ”Oj vad varmt det är, undra om man ska köra kortbyxat” och sen ligger man döende två dagar senare. Våren är på g men man får nog inte vara för ivrig.

Prydde min lilla blommvas med lite vår!

Annons
Har precis gräddat i krematoriet. Nu ska jag och mina himmelskt lena cykelben utföra återhämtning med CEP-plaggen på plats i soffan till någon dålig film och spela iPadspel! Haha! Imorgon kommer med största sannolikhet en kul nyhet!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.