Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Först less, nu lycklig!

Idag är en sån där dag då jag mest stör mig på allt. Mitt halsont vägrar släppa, grymt frustrerande, särskilt när det är så otroligt fint väder ute. Jag var ut och gick ett varv på Trollstigen igår som är så tokigt fin nu! Den ser riktigt snabb ut och jag skulle vilja ut och försöka sätta ett nytt personbästa! Det andra jag irriterar mig på är Mästerskapssituationen… Det är ca 4 månader kvar till den tiden då SM i cross country arrangerats tidigare men det är inte klart vilken tävling det är som kommer köras som SM, om det blir något över huvud taget?! Det går ju inte att planera in något annat… Värdelöst!

 Nej, nu ska ja sluta tjura. Istället ska jag glädjas åt att Formel 1 cirkusen drar igång i helgen!!! Ska bli så [email protected] kul att se hur den här säsongen blir! För de som inte är insatta så kan ja berätta kortfattat att bilarna skiljer sig en del från tidigare år. Istället för V8:or på 2.4 liter går man nu ner på V6:or på 1.6 liter plus att bilarna inte har lika bra aerodynamik som tidigare. Men det roligaste av allt är ju ändå att Marcus Ericsson tar sig upp i F1 och kommer att köra för Caterham. Så fram med svenska flaggor (eller Caterham om ni har några sådana liggandes) och heja fram Marcus! Det här är stort!

Annons

Bilderna kommer från www.marcusericsson.com
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.