Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Försöka samla lite krafter…

Idag är benen inte de bästa. Det känns att man cyklat en hel del och framförallt på hög intensitet de senaste dagarna. Sedan onsdag har vi fått ihop över 5500 höjdmeter varav 3500 har varit i tävlingsfart…Så benen förtjänar mer eller mindre att vara mosiga. Känner en viss oro i hals och näsa också. Inte helt otroligt då vi haft lite sjukstuga här i lägenheten. Men ja ska försöka samla ihop några krafter här och där och orka mig upp till starten för dagens XCO. Banan är grymt kul och även om jag bara orkar köra ett varv kan det vara värt det! Skickar med en bild på lite svenskar, Max Wiklund, Dennis Wahlqvist och Herr Axel Lindh. 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.