Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Förmiddagsrull

Har precis varit ute på ett fint skogspass. Skogen är dock riktigt lömsk till och från. Mestadels till faktiskt. Rötterna är hala, stenarna är hala plus att de ibland ligger dolda under ett lager löv. Svårt att köra snabbt OCH säkert. Var bland annat och körde ett varv på Trollstigen men det var riktigt trixigt bitvis, den rockgarden som går ner till en av banans lägsta punkter, som ja valt att kalla Geiranger… Eftersom det är lite Norgetema på banan… I vilket fall så var rockgarden snorhal och det blev snarare att glida ned än att cykla. Men ja körde runt hela banan och tog mig även ned för det byggda hindret. Ska nog slå i ett par spikar där, rädd för att det kanske rör sig en del om man kör hårt. 

Bild från i fredags, nöjd över att komma ned med tänderna kvar och förhoppningsvis fungerade t€[email protected] 🙂

Annons
Men det är fint och idag är det dessutom varmt och skönt! Nu ska ja hoppa in på kontoret igen och jobba lite:) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.