Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Förmiddagslöp

Härligt härligt! Var ut en sväng och sprang i lugnt tempo. Det här ska bli en vecka med färre timmar och inte lika många hårda pass. Kan ju vara kul att inte komma helt uttömd och nedbruten i beståndsdelar till Cypern. Ja passade också på att skotta garageuppfarten. Måste ju passa på innan det töar bort! Ni har väl inte missat min cykeltillbehörsförsäljning i förra inlägget? Nu ska ja snart dra iväg på ett fotojobb:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.