Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

För varmt… Och kallt

Jag ska börja det här inlägget med att berätta om något obehagligt som hände igår. Har känt ett sug efter att flyga modellflyg under några veckor. Förra vintern byggde jag ihop en dubbeldäckare med en stark bortslös motor och så kallade lipobatterier. Har aldrig flugit med det så nu var det dags. Satte batteriet och drog ut på en löprunda. Efter kutandet tog jag och far en bastu och precis när ja skulle ut och duscha hörde ja något som pep. Trodde först att det var en telefon men hörde sen att det var en brandvarnare…sprang upp för alla trapporna till övervåningen och möttes av lågor högre än mig själv! Planet låg och brann för fullt! Jag lyckades få tag i kroppen och kunde springa till balkongen, öppna och slänga ned det på gräsmattan… Lite väl nära ögat! Så en lärdom jag kan dela med mig av! Underskatta inte brandvarnare och ladda aldrig lipobatterier utan uppsikt!

Annons
Idag var det inte riktigt lika hett… Har precis avslutat ett distanspass på 4 timmar genom blåst och regn. Nu får ja nog lite pingpongsällskap!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.