Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Födelsedagskalas och MIA-pepp!

Hade en tokigt kul kväll igår. Skrattade så att jag idag har träningsvärk i magen. Var på födelsedagskalas hos Lisa Norden och Calle Friberg som bjöd på god mat och finfika. Nu står jag inne på Tcm och ska hämta lite prylar innan det är dags att bränna av dagens testcykelpass. Mysigt att umgås med MIA så här på en fredag. Fredagsmys kallas det tydligen!

Annons
Laddfrulle!
Julfint på Tyresö cykelmagasin!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.