Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Födelsedagskalas och CX-ladd

Idag firar jag/vi födelsedag här hemma! 31 Oktober är det EDGAR som har namnsdag och det råkar även vara hans födelsedag. Det var på EDGAR-dagen för två år sedan som han flyttade in här hos mig. Förutom att uppvakta Ett Dött Gammalt Anonymt Rangel på sängen så håller jag även på att packa och ladda för fullt inför helgens cx race. Snart blir det ett väckningspass och sen ska jag ut på lite ärenden. Tokigt fint väder idag ju! Härligt att få se solen när man sitter och köttar med MIA. Ha en trevlig fredag! Det är väl någon typ av alla helgonpryl i helgen också? Ni får se till och ha en trevlig sådan också!  

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.