Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Som en uppföljning på förmiddagens inlägg så kommer nu tre bilder från systemkameran på min bevingade krabater. Lite svårt att fotografera för så fort jag stod vid kameran så satt talgoxen bara och kvittra och vågade inte flyga in i holken. Men när jag vände ryggen till och drog i snöret på gräsklipparen då passade han på. Jag kom på en strategi för att överlista fågeln… Jag väntade till dess att han flugit in i holken, sen sprang jag snabbt som tusan fram till kameran, tror Usain Bolt hade blivit imponerad! Och så tryckte jag av när pippin var på väg ut. Blev tre hyfsade bilder i alla fall. Man lär sig nå nytt varje dag! Imorgon ska jag visa bild på något riktigt kul! Håll ut till dess!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.