Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fler smackseriebilder

Det bästa bilderna fick ni se redan igår. För att slippa bläddra förbi alla bilderna i det här inlägget kan man klicka här så kommer du till gårdagens bildinlägg direkt 🙂 Vilken service! 😉 Här kommer några bilder till, inte riktigt nöjd med dessa men de kanske glädjer någon annan! Ser ut att bli kanonväder idag! Det är bra det för ikväll är det Upplands Cup i mtb, jag hoppas ni kommer! Ange källa om ni använder någon bild. Om bilden önskas högupplöst så går det att fixa! Donationer är välkommet, jag skulle vilja köpa ett nytt objektiv! haha

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.