Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fiskartorpet mini-SM

Vilken dag:) har hunnit med massor! Sprang en lugn tur innan frukost. Sen har ja jobbat 7h med kyrkklockeriet. Upp och ner i kyrktorn och klockstaplar! Hem och käkade lite och packade cykeln i halv stress. Planen var först att cykla hela vägen till tt’t men det hanns inte med så ja tog bilen till Ville ich cyklade med honom och herr Kumlin in till fiskartorpet. Första gången ja var där, fan vilken kul bana! Upp och ner, mysiga kurvor och några hyfsat snabba utförskörningar. Blev lite förvånad över att ja kunde hålla det tempot ja kunde med tanke på träning dagarna innan:) starkt startfält, många som vill ladda på lite inför SM nästa helg. Imorgon blir det vila:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.