Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fint inför SM

SM närmar sig med stormsteg och det ska bli riktigt kul, ser verkligen fram emot tävlingarna, gemenskapen, cyclocrossatmosfären! Hoppas på en hel del publik, det är alltid kul! Min värstinghejarklack bestående av mor, far och diverse olljudsförande ting kommer i alla fall vara på plats! Cykeln och hjälmen är kittad med nya fräscha namndekaler. Fick precis en laddning från www.pegatin.com de som även driver den fiffiga sidan www.reviewmybike.com som tack för att ni orkar med att läsa den här bloggen försöker ja fixa lite smärtlindring så som prenumerationserbjudande på cykeltidningen och även på namndekalerna! Anger ni Jeppman som kod när ni beställer dekaler från www.pegatin.com får ni rabatt:) minns inte exakt men har för mig att det var 15 eller 20%

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.