Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

FetRoliga fredagsnyheter!

Tänkte att jag kunde inleda denna Halloweenhelg med att berätta en rolig sak. Det slank ut i Cycling Plus nyhetsbrev för någon vecka sedan men nu kommer det skrivet här också. Jag har anmält till andra upplagan av etapploppet på fatbike nere i Alperna. Första året hette det Snow Epic och var helt klart en upplevelse jag sannolikt aldrig kommer glömma. I år kallar de tävlingen för Snow Bike Festival och byter från Engelberg till Gstaad. Så den 22-24 januari kommer jag tjocka runt på fatbiken, hoppas på mycket snö och många glada cyklister! Häng på! Mer information om själva racet finns och kommer här: http://www.snowbikefestival.com/

Jag har en annan kul bild att blogga om också! Men den tar vi lite senare, att längta till!

Annons

SnowBikeFestival_Logo-01 IMG_8720[1]

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.