Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fetdistansat

Snart slut på viloperioden….för det är absolut inte så att jag tummar på vilan;) vila behöver inte betyda ryggläge framför tvn timme efter timme. Ja tycker bara det är så skönt att träna utan några krav, några tankar om varför man kör ett visst pass osv. Man kör det man tycker är kul och framförallt så utsätter man sig inte för bilresor över halva landet… Idag var jag ute och körde drygt 4 timmar med Morgan och Allan från smack. De körde mtb och jag tjockade runt på en fatbike jag testar för Allt om mtb. Riktigt kul pass där vi bröt kort i Skånela för fika och en hundförälskelse, nog den sötaste hund jag sett. Försökte få med mig den där ifrån med blev påkommen:) 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.