Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fetcyklat i mörkret:)

Lite dåligt med uppdateringar av bloggen nu när det är vila. Vilar bloggmusklerna lite grann också;) dagen har varit fullproppad med aktivitet. Bror var upp på besök och vi var en sväng till Uppsala och shoppa loss. Senare på kvällen kom Micke Kippilä förbi och vi drog ut och trampade lite fatbike tillsammans. Testade bland annat ett varv på Trollstigen… Med fatbike! Haha! Funkade super faktiskt! Sjukt kul. Imorgon är det dags att släppa en tokigt kul nyhet, det får ni inte missa! 

Movember…

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.