Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fästingdistans

Hatar fästingar!! Det skulle kunna vara största fördelen med landsvägscykling… Alternativt den enda nackdelen med mountainbike. Sommarens höga gräs och fästingarna. Plockade 7:e och 8:e fästingen för i år idag. En under passet och en efteråt. Det är så vidriga små kryp, blä! Har fan lite fobi för de där “djuren”. Nu kliar det på hela kroppen och varje fräken? (Fräknar i singular…) ser ut som en fästing. Det blev i alla fall ett fint pass tillsammans med smack-Morgan. Sista långpasset innan SM. Idag kom senaste numret av Allt om MTB i brevlådan. Kul läsning såklart och fina bilder;) haha

Annons
Ett liten tjuvtitt, kul att få med så många bilder… Och jag kan avslöja att det är rätt många till ja har tagit:) kul! Köp och läs!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.