Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Extremt bra nyhet!

Ja har sugit lite på karamellen men nu är det dags att avslöja min stora nyhet. Bortsett från det faktum att ja i år kommer tävla för Team Corratec Sweden är det här årets största träningsrelaterade nyhet! Jag har hittils tränat till stor efter eget upplägg. Hade en viss hjälp av Bernt Johansson i början men sen har jag och min suveräna vän Rickard Wulff lagt upp träningen. Men från och med idag sätter jag igång och tränar med hjälp av Annie Söderberg som tillsammans med Herr Wengelin driver företaget Red Rabbit Racing. Det är ett företag som huvudsakligen sysslar med träningsråd och coaching men som även arrangerar träningsläger och håller i föreläsningar.Annie har själv tävlingsbakgrund inom cykelsporten, ett stort intresse för och kunskap inom idrottsfysiologi. Herr Wengelin behöver väl knappast någon utförligare beskrivning… Haha! Ska bli väldigt givande och ja tror att med den hjälpen och kunskapen så ska man nog kunna prestera bättre när det gäller!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.