Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ett harigt pass

Efter dagens första pass som blev långa intervaller på crossen var ja så het att ja blev tvungen att hälla lite kallt vatten över mig (se inlägget innan detta). På första passet hade jag sprillans nya pedaler från exustar. Vilken känsla det är varje gång man kör med nya pedaler! Exustar pm215ti heter de, kropp i aluminium och axel i titan. Lätta och hållbara! Dagens andra pass blev ett riktigt harigt pass. Inte på så sätt att ja var rädd hela tiden, eller att ja käkade maskrosblad… Nej. Jag var ute och körde med en sigtunabo på en av hans träningsrundor. Han hade ett personbästa på 46:46 och ja tyckte vi borde greja det på under 45:00. Jag låg hela tiden och drog så han fick kämpa på att ta rygg och väl i “mål” stannade klockan på 42:58. Ja ska prova på kul ensam och se om ja kan komma mer under 40:00. 
Och så här såg det ut på andra svängen
Vad ja pekar om? Jag tror ja hade något viktigt att förmedla till fotografen:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.