Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ett fint pass med go klättring

Ännu en dag här nere i Spanien. Idag mötte vi upp en lokal cykelklubb och följde med på deras lördagsrunda. Vi blev en hyfsat stor grupp på omkring 20 pers totalt. Inledningsvis rätt lugnt med några sprätt och sen en lång go klättring på ca 600 höjdmeter. En i vårat sällskap är god vän med en av spanjorerna så vi har haft vår egna lilla guide här nere. Han berättade att spanjorerna diskuterade en del huruvida killen med mountainbike skulle klara av tempot. De blev rätt förvånade när jag ställde av samtliga spanjorer uppför, dock orkade jag inte hänga på Nisse Penton. Det är alltid en kul känsla när man kan ställa av lite landsvägscyklister. Nu ska vi ut och studera den här lilla mysiga byn!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.