Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En sväng till “stranden”

24 februari idag och gissa vem som har namnsdag? Både jag, min far och min bror eftersom vi alla heter Mats på något sätt! Grattis till herrarna Andersson…Idag stod det lite kortare och lite lugnare på schemat. Det blev en kortare tur men motvinden gjorde att jag fick slita lite på hemvägen! Cyklade ner till Guvernors Beach, ett ställe som var riktigt härligt sist jag var där, då tillsammans med Wengan. Det är ett häftigt ställe med kritvita klippor i mjuka former. Finns en hel del kul att cykla på. Lite som en bergochdalbana för cyklar! Idag var vädret inte så överdrivet roligt, mulet, blåst och regnet hängde i luften. For fram på klipporna ett tag men blev sedan lite frussen och tog en fin runda tillbaka. Fick göra en liten klättring i en by som heter Asgata, strax norr om Kalavasos men sen hade jag några riktigt härliga grusvägar utför. Full fart 🙂 Måste åka tillbaka till Guvernors Beach när vädret är lite roligare!

Corratec Inside Link på Guvernors Beach, Cypern
Corratec Inside Link på Guvernors Beach, Cypern

JesperAndersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.