Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En sväng till “Klostret på berget”

Nu är vi nästan helt friska här nere. Vi har stort hopp om livet! Dagens tur gick västerutmot ett litet berg här i närheten av Larnaka där det ligger ett kloster på toppen. Jag såg det förra året när jag var här men då fick jag aldrig möjlighet att åka dit. Jag har länge velat åka dit då Axel och Wengan snackat en hel del om en stig som går ner från berget. Och idag blev det alltså av! Efter en lagom klättring kom vi upp till en grym utsikt och ett vackert kloster men efter att ha varit sentimentala i 5 minuter var det dags att kasta oss ut på en stig nedför berget. Bitvis stenig så att man blev tvungen att traska men i stort var den körbar. Såå sjukt jävla kul. Tänk er 3 dårar som dundrar utför på stigar de flesta skulle undvika att gå på. Bra teknikträning och som sagt helt sjukt jävla kul! Typiskt att man inte hade en GoPro i det läget! Sedan rullade vi ner mot kusten och körde längs denna tillbaka till Larnaka. Bra väder, kul cykling och i stort sett frisk 🙂

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.