Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En sväng på bmxbanan

Var ute och cyklade en sväng på förmiddagen. Cyklade bort mot Ängsjö och sedan tillbaka mot Väsby. Väl där trampade ja ner till fadderbyn och körde några varv på bmxbanan. Hade inte så bra tryck i benen men det är ändå kul att snurra lite på bana. Senare ska ja iväg en sväng till Järvafältet och trampa lugnt ett tag. Men nu blir det lunch!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.