Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En sväng inne… Och ute

Började dagens träning inne tillsammans med MIA. Det har blivit en del monarkande den här veckan men än så länge är det riktigt kul. Dock kände jag för att komma ut och busa av mig lite i fina vädret. Strålande sol och lagom kallt. Så efter monarkpasset bytte jag om till fatbike och stack ut och sladda em snabbis. Sjukt kul! Nu blir det kaffe och vila innan ja drar iväg mot hufvudstaden.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.