Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En sponsorladdning

Utsikt från ett kyrktorn.

Efter kyrkklockerelaterat jobbande inne i en av huvudstadens många kyrkor åkte jag förbi en av mina sponsorer på vägen hem. Var förbi Mssport som bland annat sponsrar med suveräna exustarpedaler. Idag behövde ja inga pedaler men plockade med mig lite klossar. Det är viktigt att hålla klossarna tiptop! På vägen där ifrån ringde det och ja blev bjuden på middag hos Mor och Far. Mums! När ja väl kom hem låg det en paketavi i brevlådan. Åkte ner och hämtade ut en laddning Powerbar från Weena sport og fritid. Ja gillar powerbar, goda smaker, bra konsistens och smidiga förpackningar är bara några av fördelarna. Nu har ja precis kört dagens andra och sista pass. Det blev tillsammans med RUT (rullen). Nu blir det rodelträning i soffan:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.