Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En skvätt jobb och nu hufvudschtaden

Ännu en natt med hostande. De ringde från Uppsala seismologiska imorse och undrade varför det var massa små jordskalv registrerat på min adress… Hosta är inte kul. Så det blir ännu dag lugnt på träningsfronten. Istället gick jag ner i garaget och borrade lite hål 🙂 Nu är det istället fredagsmys i sannolika köer in mot Stockholm. Har en hel drös ärenden att genomföra! Ha en trevlig fredag!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.