Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En regnig fredag

Vi hade nog lite tur med vädret igår på Upplands cup. Regnet kom under natten och nu idag istället. Ja hoppas att vädret blir lite roligare under dagen. Ja har egentligen inga problem med att trampa i regn, det kan rent utav vara mysigt ibland. Men samtidigt måste ja erkänna att ja hellre cyklar under torra förhållanden. Tror det blir lite tunnbrödsbakning nu på förmiddagen, hembakta tunnbröd är grymt gott! Något annat som är grymt gott är ”jeppmans Banangröt” som idag fick besök av några frysta hallon ja hade i frysen. 

Annons
Måste få tag i en egen bialetti, stackars mor och far får dricka vatten under tiden ja lånar deras;) haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.