Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En överdos Thailandbilder…

Första heldagen här nere i Thailand och på hotellet Thanyapura har precis kommit till sitt slut. Den började imorse med en lagom lång morgonlöpning. Det regnade en del men vad gör väl det när det finns så mycket spännande att titta på! Ananas, bananer och idag såg jag även mangoträd! Efter löpningen blev det ett kort corepass innan det var dags att avnjuta en tokigt fin frukost. Ingen gröt…eller kaviar dock! Men pannkakor, vita bönor, en äggkock som tillagade ägg på beställning, jag ska sluta, nej det går ingen nöd på mig…. När det var dags för lunch hade vi journalister (vi är totalt fyra) Ett väldigt intressant möte med Chris McCormack som bland annat vunnit Iron Man på Hawaii inte en, utan två gånger! Väldigt inspirerande och spännande!

Efter att lunchen lagt sig drog jag ut på en cykeltur. Det här är det skummaste klimatet jag cyklat i… värmen är inga större problem, det klarar jag rätt bra. Men i kombination med den höga luftfuktigheten. Jag körde lite snabbdistans och svettades så att jag var plaskvåt över hela kroppen. När jag stannade för att fotografera svettades jag till och med från skinnet på benen! Helt sjukt. Har självklart käkat underbart god mat, suttit och lyssnat på spännande djur och det är nu dags att knoppa!

Inte alla djur är skrämmande stora!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.