Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En morgonbildfest

Dagen har knappt hunnit börja och jag kan redan publicera en mindre bildfest:) Vi börjar med det första först. En ytterst lugn löptur innan värmen hunnit bli påtaglig. 

Annons
Fanns några rätt mysiga motiv redan där! De nya BlueGreen linserna från xkross funkade bra att kuta i. De har ju ingen ventilation med ändå inga tendenser till imma:)
När jag kom hem blev ja tvungen att fotografera lavendeln. Tänk om man kunde ha doftbilder. Om 10 år finns det garanterat en pryl man sätter i smartfånens ingång som kan bjuda på allt ifrån doften av nybakt till svettigt omklädningsrum… Men tills vidare får ni tänka er doften av lavendel!
För att inte tala om doften av det här.
Det börjar så smått likna något. Min Gaggia Classic levererar! En fin crema, bra skumning av mjölken och en form som påminner om ett hjärta! Vänner som ligger på plussidan får ett hjärta. Om ja skulle tvingas bjuda en ovän på kaffe kanske de kan få en sån här;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.