Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En massa bilder från Upplands Cup

Den här bloggen börjar nästan likna en bildbyrå! Men det är ju så kul med bilder och fotografering så det tycker inte jag gör något! Nu kommer det bilder från säsongens första deltävling ur Upplands cup i mountainbike, en träningsserie där tävlingarna arrangeras av olika Upplandsklubbar. Tror det förutom SMACK även är Knivsta, Bålsta och Norrtälje som är med och arrangerar. Men idag var det alltså SMACK och vi körde nere i Pinbacken i Märsta. En bana som bjuder på en och annan höjdmeter. Jag vill inte vara den som kommer med bortförklaringar…eftersom jag själv har lite svårt för den typen av beteende. Men jag kan bara konstatera att det inte är optimalt att köra 2,5h i lera dagen innan 🙂 Benen var inte de bästa och efter ett varv längst fram började de kännas lite krispiga. Men det är förjävla kul och suverän träning. Schemat sa högintensivt och det blir det ju minst sagt! Ikväll hade jag både Mor, Far och dagen till ära även Moster på plats i form av hejarklack. Man kan kräma fram nån watt extra med glada hejarrop!
Bilderna är tagna av Far men då han inte har nån blogg…så postas de här 🙂

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.