Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En lugn sväng

Efter en shoppingrunda på Torp där jag bland annat införskaffade ett par espressokoppar drog jag och bror ut på en fin och lugn cykeltur. Har cyklat väldigt lite i Uddevalla, här är jättefint! Finns massor av rolig cykling! Vi körde något i stil med Egons slinga/stig/spår. En mysig stig som skulle vara kul att gasa lite på. Nu ska vi avnjuta en god lasagne!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.