Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En kul sponsornyhet!

Här kommer en rolig sponsornyhet. Den här gången är det inte jag personligen som blivit sponsrad utan det är mitt lilla skötebarn Norrort Lightbulb, pannlampecupen som fått sig ännu ett ordentligt spons! Sedan tidigare så har ju cykeltidningarna jag jobbar för “Cycling Plus” och “Allt om MTB” varit med och sponsrat med en helårsprenumeration till den herr och dam som tar hem segern i den så kallade Helljusklassen. Nu kommer det ännu en sponsor med fina priser! Företaget heter Koivunen och är ett finskt familjeföretag som sysslar med reservdels- och tillbehörsförsäljning till lätta och tunga fordon. Köper man reservdelar i sin lokala butik är chansen stor att de står bakom leveranserna. De säljer även cykelrelaterade produkter så som cykelhållare, lampor och även Motips smörjprogram, framtagen till Giant Shimanos proffslag. Jag har kikat lite i deras produktkataloger och det finns mycket skoj! De skickade upp hela fyra kartonger med fina priser till pannlampecupen! Helt otroligt! STORT tack!!! Nu måste ni ju komma och cykla. Helt otroligt superduperbra cup det här ju!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.